Hírek, közlemények

Mérkőzéshalasztással kapcsolatos tudnivalók !!!

Aktuális Hírek | 2023. november 17.

Tisztelt Csapatok, Egyesületek !

 Ismételten felhívjuk az NBIII.-as bajnokságba nevezett Csapatok és Csapatvezetők figyelmét a mérkőzéshalasztással kapcsolatos bejelentési kötelezettségekre és azok eljárási módjára !

Lásd : NBIII.-as Versenykiírás 15.pontja !!! Illetve MATESZ Versenyszabályzat és a MATESZ Nemzeti Csapatbajnokságának Versenykiírása. 

 A mérkőzés halasztására CSAK és kizárólag abban az esetben van lehetőség, ha arról a két fél megegyezik és a vétlen fél azt ELFOGADJA ! Erről a halasztást kérő Egyesületnek írásban kell értesítenie a Versenybizottságot, csatolva a vétlen fél beleegyező nyilatkozatát ! Továbbá a halasztási kérelem bejelentésével egyidőben meg kell jelölni a halasztott mérkőzés lejátszásának új időpontját ! A versenybizottság a halasztási kérelmet CSAK akkor tárgyalja és fogadhatja el, ha a halasztást kérő Egyesület a kérelemmel egyidőben befizeti a halasztási díjat ! Ennek hiányában a halasztás NEM kerül jóváhagyásra ! 

 Az elhalasztott mérkőzéseket az EREDETILEG KIÍRT IDŐPONTHOZ KÉPEST 30 NAPON BELÜL le kell játszani még akkor is, ha ez egy hétvégén két Bajnoki fordulót eredményez. A versenybizottság nem zárkózik el a hétköznapi lejátszás elől sem ! 

FIGYELEM ! Az őszi fordulókban halasztott mérkőzéseket még a tavaszi fordulók megkezdése előtt LE KELL játszani !

Versenybizottság

vissza
Versenynaptár
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930